Головне

Рибалка зворушливо попрощався з рідним Динамо. ФОТО

23.07.2018 13:08 2138 0
Рибалка зворушливо попрощався з рідним Динамо. ФОТО

Екс-хавбек Динамо Сергій Рибалка досить емоційно відреагував на свій відхід із київського клубу.

Слова подяки клубу та вболівальникам Рибалка виклав у своєму Instagram.

"Дорога моя динамівська сім'я. Ось і прийшов той момент, коли мені доводиться сказати вам "Прощай". Я хочу вам сказати велике "Дякую!" за ці роки, які я провів разом з вами! Спасибі велике президенту Динамо - Суркісу Ігорю Михайловичу, що дав мені шанс бути частиною Динамо, підтримував і давав правильні настанови", - зазначив Сергій.

"Спасибі велике тренерам, які в мене повірили і дуже багато чому мене навчили. Спасибі велике всій команді - хлопцям, з якими я тренувався і виходив на поле захищати біло-сині кольори. Ми засмучувалися разом нашим поразкам і раділи нашим перемогам. Ви для мене назавжди залишитеся моїми друзями і моєю родиною! Спасибі велике уболівальникам - ви найкращі! Дякую за вашу підтримку, яку я відчував протягом усього часу, за вашу любов і за вашу критику. Динамо назавжди залишиться в моєму серці! Дякую вам всім величезне!!!", - написав слова подяки клубу та вболівальникам Рибалка в своєму Instagram.

 

Дорогая моя динамовская семья. Вот и пришел тот момент, когда мне приходится сказать вам "Прощай"..
Я хочу вам сказать большое "Спасибо!" за эти года, которые я провел вместе с вами!
Спасибо большое президенту "Динамо" – Суркису Игорю Михайловичу, что дал мне шанс быть частью "Динамо"поддерживал и давал правильные наставления. Спасибо большое тренерам, которые в меня поверили и очень многому меня научили. Спасибо большое всей команде – ребятам, с которыми я тренировался и выходил на поле защищать бело-синие цвета. Мы огорчались вместе нашим поражениям и радовались нашим победам. 
Вы для меня навсегда останетесь моими друзьями и моей семьёй!
Спасибо большое болельщикам – вы лучшие! Спасибо за вашу поддержку, которую я ощущал на протяжении всего времени, за вашу любовь и за вашу критику.
"Динамо" навсегда останется в моём сердце! Спасибо вам всем огромное!!!

Публикация от Сергей Рыбалка (@rybalkas)

Сергій Рибалка з 18-річного віку знаходився в структурі Динамо і вже в 2008-му році дебютував за київський клуб у матчі проти Зорі.

Усього в складі киян Рибалка зіграв 281-у гру, забив 50 голів та віддав 17 асистів.

Нагадаємо, що Рибалка став гравцем турецького Сівасспора.

Коментарі ()