Українська правда

Ювілейний матч для трьох динамівців

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2017, 15:41
Артем Кравець / ©Dynamo Kyiv

Виїзний матч із Карпатами не приніс позитивних емоцій динамівцям у плані результату, але при цьому став ювілейним для кількох гравців команди.

250-й поєдинок на клубному рівні провів захисник Микола Морозюк. 206 ігор він провів у чемпіонатах України, 21 матч має у Кубку України, 5 разів боровся за Суперкубок України та 18 разів зіграв у єврокубках. Нагадаємо, що, окрім Динамо, Морозюк також виступав за Оболонь, Кривбас та донецький Металург.

100-й матч у складі Динамо в усіх турнірах провів півзахисник Віталій Буяльський. З них 62 поєдинка він зіграв у чемпіонатах України, 11 разів виходив у розіграшах Кубка України, двічі змагався за Суперкубок країни й має 25 ігор у єврокубках.

100-й матч у чемпіонатах України зіграв нападник Артем Кравець. 90 ігор він провів у футболці київського Динамо, ще 10 – за столичний Арсенал. До речі, поєдинок із Карпатами став для Кравця першим у вітчизняному чемпіонаті в якості капітана Динамо, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що в матчі 14-го туру української Прем'єр ліги Динамо не змогло переграти Карпати тим самим повторивши власний антирекорд.