Українська правда

Михайленко: Усі моменти Карпатами були створені після наших помилок

Сергей Шемшученко — 17 березня 2017, 21:44

Тренерському штабу Дніпра поки важко переналаштувати юних гравців на рівень Прем'єр-ліги.

Про це заявив після матчу з Карпатами головний тренер команди Дмитро Михайленко, якого цитує офіційний сайт львівського клубу.

"Ми говорили, що дуже непросто перейти з юнацького футболу на рівень Прем'єр-ліги. І ми бачимо, що проти команд, які добре обороняються, укомплектовані якісними захисниками, нам потрібно докладати надзусиль", - сказав він.

"По грі ми домінували у другому таймі, але бачимо, що велика кількість технічного браку та неправильних рішень у фазі атаки не дозволяє нам забивати і створювати більше моментів. У нас був момент з виходом один на один, але він навіть не закінчився виразним ударом", - додав наставник.

За словами Михайленка, якщо реалізовувати такі моменти, буде інший результат, який буде накладати й інший відбиток на думку про гру.

"Усі моменти Карпатами були створені після наших помилок. Карпати не докладали зусиль, щоб створити момент. Або ми самі їм віддавали м'яч, або, вибиваючи, не потрапляли по м'ячу. Нам же, щоб створити момент, потрібно докласти дуже багато зусиль", - підсумував він.

Світлина ФК Карпати