Українська правда

Санжар: Шахтар можна зупинити за рахунок самовіддачі, бажання і дисципліни

Сергей Шемшученко — 13 березня 2017, 18:40

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар розповів, за рахунок чого його команда може домогтися прийнятного результату в матчі 22-го туру УПЛ проти Шахтаря.

У коментарі прес-службі клубу, тренер підкреслив, що не планує якось по-особливому готувати команду до прийдешнього дербі з "гірниками".

"Нічого особливого в плані підготовки до цієї зустрічі не буде. Ігри з Шахтарем і Динамо стоять особняком, з цими командами завжди складно грати, тому перед грою будемо робити акцент на діях суперника. А так, в цілому, вся підготовка буде проходити в звичайному режимі", - сказав Санжар.

При цьому тренер зауважив, що, домогтися результату в грі можна буде тільки при максимальній самовіддачі, а також наявності футбольного везіння.

"За рахунок чого можна зупинити Шахтар? За рахунок величезної самовіддачі, бажання і дисципліни. Плюс в матчі з Шахтарем важливо, щоб супроводжувала удача. "Гірники" створюють моменти в кожній грі, тому потрібно, щоб поруч було футбольне везіння", - додав він.

Санжар сподівається, що незважаючи на проведення гри на формально домашньому для Шахтаря ОСК Металіст у Харкові, його команда також не залишиться без підтримки.

"Звичайно, за Шахтар будуть більше вболівати, але і ми, сподіваюся, не залишимося без підтримки в Харкові. Олімпік показує непоганий футбол, який подобається глядачеві", - підкреслив Санжар.

Матч Шахтар - Олімпік відбудеться в найближчу п'ятницю, 17 березня.

Раніше стало відомо, що Олімпік зіграє перенесений матч з Карпатами 24 березня у Черкасах.