Українська правда

Кадар: Я безмежно радий, що став гравцем київського Динамо

Сергей Шемшученко — 11 лютого 2017, 09:43

Новачок Динамо Тамаш Кадар безмежно радий, що став гравцем київського клубу.

Про це він заявив у коментарі прес-службі ФК Динамо Киїів.

"Я безмежно радий, що став гравцем київського Динамо. Переговори між клубами велися кілька місяців, я довго чекав на цей момент, і ось, нарешті, я тут. Я дуже щасливий, що став гравцем такого великого клубу!", - сказав угорський захисник.

"Звичайно, я знаю Лукаша Теодорчика, який також раніше виступав за Лех. Я не грав з ним разом, але знайомий із ним. З іншими динамівцями вперше побачився, рік тому Лех провів товариський матч з Динамо в Марбельї. Тоді я на власні очі переконався, що в київському клубі зібрані дуже хороші гравці", - зазначив він.

За його словами, всі знають, що Динамо - один з кращих клубів Європи.

"Хоча і без того всі знають, що Динамо - один із найкращих клубів Європи. Тому я дуже вдячний за надану мені можливість виступати за цей клуб. Чи спілкувався з Сергієм Ребровим? Так, і не один раз. Саме його бажання бачити мене у своїй команді було для мене найкращим стимулом змінити клуб, для мене він був ключовою персоною в цьому трансфері", - заявив Кадар.

"Сергій Ребров пояснив мені всі вимоги, які до мене пред'являтимуть у Динамо, мені було дуже приємно з ним спілкуватися. Тому я зробив все від мене залежне, аби цей перехід відбувся. Для мене дуже важливо мати хороший контакт із тренером, постійно спілкуватися з ним. І тепер я з нетерпінням хочу приступити до роботи під керівництвом Реброва", - додав новачок Динамо.

Захисник зазначив, що йому краще грати в центрі оборони.

"Мені більше до душі грати в центрі захисту, але у Леха були проблеми на лівому фланзі оборони, тому я грав переважно там. Одне можу сказати: на яку би позицію мене не ставив тренер, я завжди викладаюся на сто відсотків, працюю на команду", - сказав футболіст.

"Тепер у мене є великий досвід виступів на лівому фланзі, але, все-таки, більш комфортно почуваю себе в центрі захисту. До речі, за збірну Угорщини я грав як на лівому фланзі оборони, так і в центрі", - додав Тамаш Кадар.

Нагадаємо, 10 лютого Динамо та Лех досягли згоди про трансфер захисника національної збірної Угорщини Тамаша Кадара.