Головне

Поліція відкрила справу про умисне вбивство Чанова

09.02.2017 15:30 5203 0

Національна поліція відкрила справу про умисне вбивство екс-воротаря Динамо Віктора Чанова.

Про це повідомляється на офіційному сайті національної поліції України.

"8 лютого близько 22:50 до чергової частини київської поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що у відділенні нейрохірургії помер колишній футболіст, місцевий мешканець 1959 року народження", - йдеться у повідомленні.

Начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський розповів, що Віктор Чанов отримав множинні травми при падінні з висоти.

"Попередньо встановлено, що чоловіка без свідомості 21 січня 2017 року о 10-й годині доставила до медичного закладу "швидка" із села Рославичі Васильківського  району Київської області, де він, за словами лікарів, отримав множинні травми при падінні з висоти", - повідомив він.

"Пацієнту із важким діагнозом надавалася необхідна медична допомога, весь час він був без свідомості. Вчора ввечері медики констатували смерть колишнього футболіста", - додав Косовський.

Повідомляється, що відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"За фактом смерті чоловіка розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України. Наразі призначається судово-медична експертиза для встановлення причини смерті", - повідомив начальник Деснянського управління поліці.

"Усі зібрані матеріали через органи прокуратури будуть передані до Головного управління Національної поліції у Київській області, оскільки трагічна подія сталася на Київщині, - роз’яснив Олександр Косовський.

Як відомо, у середу, 8 лютого, у віці 57 років помер легендарний воротар Віктор Чанов.

Раніше повідомлялося, що 20 січня на легендарного голкіпера Шахтаря та Динамо Віктора Чанова був здійснений напад на околицях Києва.

Втім, невістка Віктора Чанова Ірина заявила, що інформація про побиття відомого воротаря кивїського Динамо в середині січня, не відповідає дійсності.

Коментарі ()