Українська правда

Ребров: До матчу з Шахтарем готуємося з підвищеною відповідальністю

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2016, 13:26

Київське Динамо готується з підвищеною відповідальністю до матчу 18-го туру УПЛ проти Шахтаря.

Про це заявив головний тренер столичного клубу Сергій Ребров.

"Для нас кожен матч найважливіший. Щоразу всі говорять: "Ось зараз найважливіший матч", "Ось зараз перевірка "Шахтарем". І так щороку, як ніби-то всі попередні матчі, все, що команда робила раніше, не має значення. Для нас будь-який поєдинок має значення", - запевнив тренер.

"Перемога над Шахтарем дасть нам такі ж три очки, як і над усіма іншими командами. Звичайно, ми всі розуміємо, що це дербі, розуміємо, наскільки важливий цей матч для вболівальників. Ми це усвідомлюємо і готуємося до майбутньої гри з підвищеною відповідальністю", - заявив Ребров.

Тренер Динамо дав зрозуміти, що голкіпер київського Динамо Олександр Шовковський не зможе взяти участь в заключному матчі УПЛ в цьому році.

"Зіграти з Шахтарем у Шовковського шансів, на жаль, немає, тому що він травмований. Ми говорили з Олександром, я вважаю, він заслужив зіграти останній матч, але, повторюся, у нього травма, і він не хоче брати на себе відповідальність і ризик підвести команду в такій важливій грі", - пояснив фахівець.

"Він не зможе перебувати навіть серед запасних, оскільки просто не готовий до цього матчу", - підкреслив Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Нагадаємо, в матчі 6-го туру Ліги Чемпіонів Динамо розгромило Бешикташ (6:0).

Матч Динамо - Шахтар відбудеться у понеділок, 12 грудня. Початок о 19:00.