Українська правда

Моурінью: Нам було важко адаптуватися, а Зоря билася і грала дуже добре

Сергей Шемшученко — 9 грудня 2016, 07:25

Луганська Зоря - це дуже добре організована команда, яка має дуже розумного тренера в обличчі Юрія Вернидуба.

Про це заявив головний тренер Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью, який підбив підсумки зустрічі з Зорею на післяматчевій прес-конференції.

"Поле сьогодні було краще, ніж вчора. Грати на ньому було легше. Ми цінуємо всі зусилля Зорі і стадіону "Чорноморець". Але дива ми не чекали. Розуміли, що в таку пору року тут досить прохолодно. Нам було важко адаптуватися. До того ж суперник бився і грав дуже добре", - зазначив фахівець.

"Чесно кажучи, у команди дуже хороший тренер і тому команда грає дуже здорово. Добре організована. Незважаючи навіть на те, що не має перемог в групі. Але ж і група досить таки важка. Вони борються з кожною командою. З нами: 1:0 на "Олд Траффорд", 2:0 тут. 1:1 проти Фенербахче, 1: 1 проти Феєнорда", - додав тренер МЮ.

Моурінью ще раз зазначив, що Зоря дуже добре організована команда.

"Ще раз зазначу, що команда дуже добре організована, а тренер у команди дуже розумний. Вони мають кілька хороших гравців, а мені сподобався лівий захисник, який правда сьогодні не грав", - сказав тренер (маючи на увазі капітана команди Микиту Каменюку. прим.ред).

"Ми володіли м'ячем, контролюючи гру. Вони добре оборонялися і діяли на контратаках. Матч для нас був дуже складним. На жаль, про український чемпіонаті ми знаємо не так уже багато. Маємо недостатньо телевізійних трансляцій і інформації в цілому", - зауважив португалець.

На думку наставника МЮ, Зоря і в наступному сезоні зіграє у Лізі Європи.

"Моя домашня робота полягала в перегляді матчів і аналізі нашого суперника. У своєму національному чемпіонаті вони знаходяться на третій позиції, і, думаю, в наступному сезоні знову зіграють в Лізі Європи", - висловив думку тренер.

"Вважаю, що вони зараз стали досить кваліфікованою командою, придбали неоціненний досвід і сподіваюся, що свої наступні європейські змагання вже проведуть вдома, повернувшись в рідні стіни якомога швидше", - додав Моурінью, слова якого наводить прес-служба луганського клубу.

Як відомо, матч Зоря - Манчестер Юнайтед завершився з рахунком 2:0 на користь гостей.

Раніше повідомлялося, що в Одесі під час матчу Ліги Європи Зоря - Манчестер сталася бійка фанатів.