Головне

Лобода організувала зустріч хворого на рак українського хлопчика з Роналду. ФОТО

18.11.2016 17:23 2433 0

Ведуча програми Профутбол Олександра Лобода допомогла організувати зустріч хворого на рак 12-річного українського хлопчика Юрія з Кріштіану Роналду і Лукою Модричем.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Три місяці збору коштів на благодійному аукціоні нашої ініціативи здійснимрію, два тижні перемовин, переписок, нервів і переживань....І зараз дивлюся на це фото і плачу від щастя! У нас вийшло!У нас вийшло здійснити мрію 12-річного Юрка, хворого на рак крові!", - написала ведуча.

"Він полетів до Мадриду, його гостинно прийняли на базі Реалу і там перед тренування футболістів він зустрівся і з Кріштіану Роналду, і з Лукою Модричем", - повідомила вона.

За словами Лободи, наразі Юрко з мамою на екскурсії стадіоном Вісенте Кальдерон, де 19 листопада відбудеться матч Атлетико - Реал.

"Саме в цей час наш Юрко з мамою на екскурсії стадіоном Вісенте Кальдерон, де завтра відбудеться матч Атлетико - Реал, який і відвідає наш підопічний. Тож, його омріяна подорож продовжується....про неї ми розкажемо у Профутболі", - зауважила ведуча.

"Я висловлюю неймовірну подяку всім, хто допомагав в організації. Особливо, Дарійо Срні, чиї особисті контакти допомогли зустрічі із зірками Реала", - підкреслила Лобода.

Коментарі ()