Українська правда

Ярмоленко: У збірній кожному потисну руку

Сергей Шемшученко — 9 травня 2016, 20:35

Клубні конфлікти в збірній України відходять на другий план.

Про це заявив один із винуватців бійки в грі Шахтар - Динамо Андрій Ярмоленко.

"Я, безумовно, згоден з тим, що вчинив неправильно. Потрібно вміти не піддаватися на провокації, і грати в футбол. А якщо вже "повівся", то необхідно це визнати і відповідати за свій вчинок", - сказав він.

За словами гравця, в цій ситуації неправильно вчинили й інші гравці.

"Неправильно вчинив Степаненко, який побіг до динамівських уболівальників, і він сам сказав, що шкодує про це. Неправильно вчинив Тарас ще й після матчу, коли на всю країну негативно висловився в адресу Гармаша", - зазначив Ярмоленко.

"Неправильно вчинив Кучер, вибігши на поле з лави запасних. Неправильно вчинив Срна, коли після гри виспівував в літаку всі ці "пісні". Битися на футбольному полі, як це зробив я, - теж неправильно", - зазначив гравець.

Проте, за словами динамівця, у збірній конфлікти відійдуть на другий план.

"Я згоден з Степаненком в тому, що ніхто не буде змушувати нас з ним ходити за ручку або дружити сім'ями", - зазначив він.

"Але якщо перейти до теми збірної, то скажу головне: коли я приїжджаю в розташування національної команди, то для мене завжди Динамо, Шахтар, Дніпро, Зоря і всі інші клубні питання відходять на другий план. Так було завжди, і нічого не зміниться цього разу", - цитує Ярмоленка Dynamo.kiev.ua.

Як відомо, Ярмоленку дали три матчі дискваліфікації за дії проти Степаненка. Також Андрій заплатить штраф 50 тисяч гривень.

Андрій Ярмоленко