Українська правда

П'ятов: Шанси на успіх у нас із Севільєю однакові

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2016, 15:27

Шахтарю на даному етапі вибирати суперників вже не доводилося.

Про це у коментарі Sportarena заявив голкіпер "гірників" Андрій П'ятов, який прокоментував результати жеребкування 1/2 фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, що Шахтар на даній стадії зустрінуться із Севільєю.

"На даному етапі вибирати суперників вже не доводилося. Дісталася Севілья, значить - будемо битися із Севільєю. Перед жеребкуванням ніяких переваг не було. Просто чекали вердикту сліпого жеребу, і все", - зазначив він.

"У півфінал пробилися найсильніші клуби поточного турніру, тому зустрітися цікаво було з будь-яким з них. Ми прекрасно знаємо, що Севілья є чинним дворазовим переможцем Ліги Європи. Це говорить про силу команди. Кажуть, що вони мріють про ще одну перемогу в турнірі? Ну, давайте не будемо забувати, що і ми прагнемо до перемоги", - зауважив голкіпер.

На думку П'ятова, шанси Шахтаря та Севільї пройти у фінал однакові.

"Шанси на успіх у нас із Севільєю однакові. Щось загадувати наперед зараз неможливо, адже нам попався хороший суперник. Тепер все тільки в наших руках, - підкреслив голкіпер Шахтаря.

Раніше свою думку щодо притистояння Шахтар - Севілья висловилинаставник "гірників" Мірча Луческу та генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін.

Як відомо, в 1/4 фіналу Ліги Європи Шахтар без проблем пройшов португальську Брагу.

Севілья на цій стадії обіграла інший іспанський клуб - Атлетик з Більбао.