Українська правда

Шаблій: В УПЛ достатня кількість виконавців, які можуть переїхати в топ-чемпіонати

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2016, 13:32

В українському футболі достатня кількість виконавців, які можуть переїхати в топ-чемпіонати.

Таку думку висловив відомий футбольний агент Вадим Шаблій, який поділився думкою про майбутні трансфери провідних гравців українських клубів.

"Чемпіонат України не зростає, футболісти так чи інакше шукають варіанти продовження кар'єри за кордоном, тому тенденція відтоку провідних виконавців стане основною. Упевнений, що найближчим часом межі України залишить велика кількість гравців", - зазначив він.

"Клуби почнуть робити ставку на молодих хлопців і, як мені здається, це далеко не найгірший варіант: таланти у нас з'являються кожен сезон і будуть з'являтися далі", - додав агент.

На думку Шаблія, в українському футболі достатня кількість виконавців, які можуть переїхати в топ-чемпіонати.

"В українському футболі достатня кількість виконавців, які можуть переїхати в топ-чемпіонати. Тому я очікую на цілийо ряд гучних переходів. Упевнений, що Ярмоленко, Ракицький, Хачеріді, Степаненко, Рибалка, П'ятов, провідні гравці Зорі і Дніпра не загубляться в хороших європейських клубах", - запевнив він.

"У нас хороше покоління молодих гравців, яким пора заявити про себе не лише в збірній, але і в найсильніших чемпіонатах Старого світу", - зазначив Шаблій в інтерв'ю СЭ в Украине.

Вадим Шаблій. Світлина з соцмереж