Українська правда

Екс-тренер Сталі Мазяр: Я не очолюватиму Самбір, це чиясь фантазія

Сергей Шемшученко — 23 березня 2016, 13:05

Екс-наставник дніпродзержинської Сталі Володимир Мазяр не буде головним тренером аматорського клубу вищої ліги чемпіонату Львівської області ФК Самбір.

Про це сам фахівець заявив у коментарі MatchDay.

"У мене справді була зустріч з мером міста Самбір. Говорили про розвиток місцевого футболу. Але про те, щоб я очолив команду, мова не йшла. Звичайно, мер хотів би, щоб я був головним тренером команди", - зазначив Мазяр.

"Я прочитав про те, що я вже дав згоду очолити Самбір, і був шокований. Це чиясь фантазія. Я дійсно готовий бути консультантом, але не головним тренером. У мене в пріоритеті продовжувати навчання та отримати диплом категорії Pro у цетрі ліцензування ФФУ", - додав фахівець.

Нагадаємо, що спеціаліст покинув Сталь нинішньої зими.

Також Мазяр повідомив, що йому вдалося знайти спільну мову з керівництвом дніпродзержинської Сталі.

"В Сталі вдалось отримати зароблені гроші. У мене залишалось ще півтора роки контракту, але ні про які компенсації мова не йшла. Я звик заробляти, але не отримувати", - повідомив він.

"Хочу побажати Сталі демонструвати атакуючий футбол, до якого вони прагнуть. Але не вважаю, що ми три роки грали у "бий біжи" за рахунок довгих передач", - відзначив екс-тренер Сталі.

Володимир Мазяр. Світлина ФК Металург Донецьк