Українська правда

Півзахисник Чорноморця Данченко: Не боюся конкуренції в Шахтарі

Сергей Шемшученко — 29 лютого 2016, 18:30

Хавбек Чорноморця Олег Данченко, який у кінці сезону перейде в Шахтар, не боїться конкуреції в донецькому клубі.

Про це сам гравець повідомив у інтерв'ю Sport Arena, де розповів про свій перехід в Шахтар.

Данченко став гравцем донецького Шахтаря. Однак до кінця поточного сезону він на правах оренди продовжить свої виступи в Одесі.

"Не скажу, що все стало для мене несподіваним. Ще раніше мені вдалося налагодити співпрацю з агентом, а пізніше я дізнався, що на керівництво Чорноморця виходив хтось із Шахтаря з питанням про мій можливий перехід", - зазначив він.

"Пізніше керівники клубу повідомили мені про конкретний інтерес з боку "гірників". Подумавши якийсь час, я погодився на перехід в Шахтар і уклав контракт", - розповів Данченко.

Данченко також запевнив, що не боїться конкуренції в донецькій команді.

"Мені дуже приємний цей факт - Шахтар є Шахтар. Мені здається, кожен молодий гравець мріє про те, щоб захищати кольори такого клубу. Він в Україні стабільно веде боротьбу за чемпіонство, також постійно грає в єврокубках. Уклавши контракт з гірниками, тепер я буду прагнути до подальшого прогресу в своїй грі", - сказав футболіст.

"Конкуренція ще нікому не заважала. Мені буде цікаво спробувати свої сили у протистоянні з новими партнерами по Шахтарю. Я до цього готовий. Для мене це буде черговим викликом", - підкреслив Данченко.

Раніше повідомлялося, що Шахтар хоче підписати Даченка з порушенням регламенту.

Олег Данченко. Світлина pobeda.od.ua