Українська правда

Динамо дозаявило на чемпіонат УПЛ воротаря

Сергей Шемшученко — 5 лютого 2016, 16:23

У заявочному листі київського Динамо на турніри під егідою Прем’єр-ліги додалося кілька гравців, які належали клубу, однак не були заявлені на першу половину сезону.

Під 72-м ігровим номером до списку А був заявлений воротар Артур Рудько, який першу половину сезону провів на правах оренди в ужгородській Говерлі (15 матчів, усі у стартовому складі, 26 пропущених м’ячів, 1 жовта карточка, 1 червона, а також 1 матч та 1 пропущений м’яч у Кубку України).

Ще двоє гравців були переведені із Динамо-2, за яке вони виступали у Першій лізі до зимової перерви, інформує офіційний сайт клубу.

Це 20-річний центральний захисник Зураб Очігава (16 матчів, 1 гол, 6 жовтих карток та одна червона) та 18-річний форвард Михайло Удод (11 матчів, 1 жовта карточка). Обидва заявлені за списком Б.

Також до списку Б потрапили 16-річні голкіпер Владислав Кучерук і захисник Денис Попов, які до цього виступали за Динамо U-17.

Артур Рудько вже провів один тренувальний збір разом із першою командою Динамо, а інші четверо - разом із юнацькою та молодіжною командами.

Артур Рудько. Світлина fcdynamo.kiev.ua