Українська правда

На зимове міжсезоння Динамо запланувало два збори в іспанській Марбельї

Сергей Шемшученко — 25 грудня 2015, 10:24

Наразі Динамо перебуває у відпустці, яка розпочалася відразу після заключного поєдинку групового турніру Ліги Чемпіонів проти Маккабі (9 грудня).

Відпочивати "біло-блакитні" будуть рівно місяць: 10-го січня підопічні Сергія Реброва повинні зібратися на клубній базі у Конча-Заспі.

Протягом двох днів гравці Динамо будуть проходити традиційне медичне обстеження, а 12-го січня команда вирушить на перший міжсезонний збір, який пройде в іспанській Марбельї. Триватиме цей етап підготовки до 28 січня.

Протягом збору "біло-блакитні" проводитимуть дворазові тренування, поєднуючи їх з контрольними матчами (кількість, як і спаринг-партнери поки на стадії узгодження, але відомо, що кияни проведуть не менше п'яти таких поєдинків).

Повернувшись до Києва, гравці Динамо отримають невеликий відпочинок, а вже 2-го лютого команда Сергія Реброва відправиться на другий збір, який також пройде в Марбельї та триватиме до 18 лютого, коли "біло-блакитні" проведуть останній спаринг міжсезоння, після чого візьму курс до столиці України.

Починаючи з 20-го лютого "динамівці" на своїй базі у Конча-Заспі почнуть цілеспрямовану підготовку до першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти англійського Манчестер Сіті, який відбудеться 24 лютого у Києві, передає Dynamo.kiev.ua.