Головне

Ліга Європи. 6 тур. Дніпро - Русенборг 3:0. Розгром вікінгів, але то таке...

10.12.2015 23:59 815 0
Ліга Європи. 6 тур. Дніпро - Русенборг 3:0. Розгром вікінгів, але то таке...

У матчі заверашльного туру Ліги Європи з Русенборгом у Дніпра мало бути лише одне завдання - реабілітація перед власниками уболівальниками. Преміальні за єврокубки в Дніпрі вже давно не платять, тим більше, що їх виплата заблокована УЄФА для клубу з Дніпропетровська через борги, а питання коефіцієнту для України для власника Дніпра, не є нині пріоритетним.

У грі з Русенборгом Мирон Маркевич не зумів розраховувати на ряд провідних гравців, серед яких Ротань, Серезньов, Зозуля та Дуглас. У кожного з них були свої причини не зіграти в цій зустрічі.

Зі стартових хвилин матчу Дніпро не побіг вперед. Русенборг навіть виглядав цікавіше в атаці. На 12-ій хвилині гості не реалізували пенальті, що був призначений за фол Папа Гуйє у власній штрафній. 11-метровий удар Хеллана відбив Бойко. Після цього моменту біля воріт Дніпра ще було кілька небезпечних ударів, але чудово грав Бойко. В атаці Дніпро прокинувся після 30-ї хвилини і відразу забив. Швидка атака за участю Бруно Гами та Матеуса завершилася точним ударом в кут воріт Русенборга від останнього.

Забивши, Дніпро заграв пожвавіше в атаці, але моментів в обох команд до завершення першого тайму вже більше не було. У завершальні 45-хвилин Дніпро повністю переграв і перебігав норвежців, забивши у ворота Ханссена ще двічі. На 60-ій хвилині Матеус оформив дубль, змарнувавши до цього кілька гарних моментів. Цей м`яч не став таким ефектиним, як попередній і форвард надійно зіграв на добивання.

Після 2:0 Русенборг зовсім розсипався. Маркевич розпочав роботи заміну одна за одною, хоча малюнку гри вони не змінили. Завершальну крапку в цьому матчі поставив Шахов, який забив за допомогою помилки воротаря Русенборга. Міг забити і четвертий гол Дніпро, але Томечак не використав вихід сам на сам з воротарем.

У результаті Дніпро отримує розгромну перемогу і завершує сезон на мажорній ноті, якщо так можна сказати. Але як каже Мирон Маркевич: то таке... Команда вилетіла з Ліги Європи і її доля і завдання в чемпіонаті України будуть відомо лише на весні.

Коментарі ()