Українська правда

Севідов: "Якщо нас купить якийсь шейх, то ми будемо раді"

Сергей Шемшученко — 6 грудня 2015, 21:20

Наставник Металіста Олександр Севідов залишився задоволеним своїми футболістами після матчу з Чорноморцем (2:2).

Про це тренер заявив в ефірі телеканалу Футбол.

"Ми знову не виграли, але не програли. Хотілося закінчити рік перемогою, але я все одно подякував футболістам. Мало хто розуміє, як складно виходити на поле, якщо думати про те, що буде завтра. Хочу попросити терпіння у вболівальників. Якщо все налагодиться в клубі, результати не змусять себе чекати", - зазначив він.

"Зустріч Бойцана та Курченка? У них треба питати. Мені не особливо цікаво, чим вона закінчилася. Мені зараз цікаво, як Бойцан примудряється без будь-якого фінансування утримати на плаву таку махіну, адже це U-19, U-21, Академія, перша команда, база і стадіон", - сказав Севідов.

Тренер Металіста також прокоментував чутки про можливий продаж клубу.

"Якщо нас купить якийсь шейх, то ми будемо раді. Це Ярославський? Я не знаю. Мене це не дуже цікавить, адже насамперед тренер працює з футболістами. Мене хвилює доля хлопців, які були тут і погодилися прийти в Металіст у такий непростий час, а зараз йдуть у відпустку в повному невіданні, що буде далі", - заявив він.

"Як оціню першу частину сезону? Звичайно, незадовільно. Я б це питання адресував також Кварцяному. Запитайте в нього, як команда може грати без грошей. Краще ніж він, ніхто не відповість в цій країні", - наводить слова Севідова Sport Arenа.