Українська правда

Маркевич: "Сподіваюся, що Селезньов усе ж залишиться в команді"

Сергей Шемшученко — 26 жовтня 2015, 18:09

Дніпро навряд чи зможе розраховувати на серйозні трансфери.

Про це в інтерв'ю Українському футболу заявив наставник дніпропетровського клубу Мирон Маркевич.

"Звісно, багато провідних гравців, які визначали гру команди, Дніпро залишили. Потенціал, можливості й значення цих виконавців були важливими для нас, вони зараз доводять свою спроможність у провідних командах континенту. Такі втрати безслідно, звісно, не проходять", - зазначив він.

"А закрити проблемні позиції зразу майже нереально. Нам це вдалося зробити лише частково. Гадаю, мені про це не варто зайвий раз нагадувати, бо всі це бачать, усе прекрасно усвідомлюючи", - сказав тренер Дніпра.

За словами Маркевича, щодо підсилення команди поки жодної конкретики немає.

"Поки жодної конкретики. Єдине, маю надію, й дуже сподіваюся, що вдасться зберегти принаймні нинішній склад. Звісно, не виключаю, що новачки будуть. Але на серйозні дорогі трансфери, гадаю, ми навряд чи зможемо розраховувати", - висловив думку Маркевич.

"Великі надії покладаємо на Зозулю. Сподіваємося й на молодого Баланюка з молодіжної команди (в десяти матчах за Дніпро (U-21) на рахунку Дениса Баланюка 12 забитих м’ячів із гри.). Іншими словами, безвихідних ситуацій не буває. Але дуже сподіваюся, що Селезньов усе ж залишиться в команді", - підкреслив Маркевич.