Українська правда

Шаран: Загалом, хлопці витримували ігрову дисципліну

Сергей Шемшученко — 12 вересня 2015, 22:11

Динамо дуже сильно грає у тактичному плані та добре підготовлено фізично.

Так гру своїх підопічних прокоментував тренер ФК Олександрія Володимир Шаран, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

"Ми чудово розуміли, проти кого граємо. Динамо дуже сильно грає у тактичному плані, добре підготовлено фізично, та й підбір гравців на дві голови вищий, ніж в Олександрії". Загалом, можу сказати, що ми виглядали гідно", - сказав він.

"Трохи надломили нас два голи з інтервалом у п'ять хвилин, тим більше пропустили після стандартних положень. Але, загалом, хлопці витримували ігрову дисципліну до кінця, лише наприкінці гри відбувалася така собі анархія", - додав наставник.

За словами Шарана, захисники побігли забивати, що у підсумку призвело до третього пропущеного м'яча.

"Загалом, грали, як могли, адже розуміли, проти кого граємо. Динамо дуже добре застосовує колективний відбір м'яча, навіть на половині поля суперника. Через це нам не вдавалося виходити з оборони в атаку за рахунок середніх і коротких передач", - зауважив він.

"А просто бити м'яч вперед ми не хотіли, адже хотіли грати у футбол. Для цього потрібна майстерність, але, на превеликий жаль, не у всіх гравців вона є", - підсумував тренер.