Українська правда

Ребров: "У нас буде лише два тижні для того, щоб набрати форму"

Сергей Шемшученко — 29 червня 2015, 10:55

На тренувальному зборі Динамо в Австрії буде працювати 26 футболістів.

Про це заявив головний тренер київського Динамо Сергій Ребров, який у загальних рисах розповів про плани входження команди до тренувального ритму на майбутньому австрійському зборі.

"Що стосується конкретного дня виходу команди з відпустки, то його як такого цього разу не буде: ми зустрічаємося в понеділок в Австрії. Хто летить туди з Києва – вилетить із Києва, решта же прибуде на місце збору самостійно. Загалом на зборі буде працювати 26 футболістів. 22 польових гравця та 4 воротарі", - повідомив тренер.

"Варто сказати, що кожен із наших футболістів отримав на час паузи індивідуальну програму підготовки. І навіть зараз, приїжджаючи на базу, я бачу, що деякі хлопці (в тому числі й іноземці) вже працюють там", - зазначив Ребров.

За словами Реброва, у команди буде лише два тижні для того, щоб набрати форму.

"Думаю, всі вони розуміють, що літня міжсезонна підготовка сильно відрізняється від зимової: у нас буде лише два тижні для того, щоб набрати форму. Тож із першого дня збору розпочнеться серйозна робота", - запевнив тренер киян.

"Та й контрольних матчів нам доведеться провести достатньо. Одним словом, часу на втягнення у процес не буде", - підкреслив Ребров, слова якого наводить офіційний сайт Динамо.