Українська правда

Маркевич: Найголовніше було чекати на свій момент, і ми його дочекалися

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2015, 00:16

На Дніпро ніхто не ставив, що команда зможе вийти у півфінал Ліги Європи, тому такий успіх вдвічі приємніший для колективу.

Про це після звитяги над Брюгге в ефірі телеканалу "2+2" заявив головний тренер дніпрян Мирон Маркевич.

"На нас, в принципі, ніхто не ставив. Навіть у груповому турнірі. Але ми якось так пройшли всі етапи, і команда зараз у півфіналі. То дуже приємно", - сказав він.

"Футболісти самі розуміли, що це їхній шанс, тому виходили на кожну гру та старалися показати кращий футбол. Вихід Шахова планувався у гру, але я не думав, що відразу після першого тайму. Він і Хайдуку забив дуже важливий гол. Добре, що ця заміна спрацювала", - додав настанвик.

За словами Маркевчиа, Брюгге - дуже дисциплінована команда, яка просто так нікому не програє.

"Вони у чемпіонаті Бельгії ідуть на першому місці. Тому важко з ними грати. Я футболістів просив, щоб вони не бігли вперед, забувши про захист. Найголовніше було чекати на свій момент, і ми його дочекалися", - зауважив тренер.

"Я добре вивчив гру Брюгге з Бешикташем. Вони там просто впіймали Бешикташ на контратаках і забили три м'ячі. Сьогодні дуже сильно зіграв Ротань, і Лучкевич не стушувався. Ми його до того готували вже давно", - пояснив Мирон Богданович.

Окремо Маркевич подякував глядачам, які прийшли у цей вечір на НСК Олімпійський.

"Я дуже вдячний киянам, які сьогодні прийшли і так підтримали. Зовсім інша обстановка на стадіоні. І це нам дуже допомогло. Це був справді дванадцятий гравець. А Дніпропетровськ вітаю з виходом у півфінал", - підсумував він.