Українська правда

Луїс Енріке: Тепер треба перемогти у матчі-відповідь, щоб уникнути всяких сюрпризів

Сергей Шемшученко — 16 квітня 2015, 08:38

Головний тренер Барселони Луїс Енріке підкреслив після закінчення першого матчу 1/4 фінали Ліги чемпіонів з ПСЖ (3: 1), що усі гравці каталонської команди провели зустріч на високому рівні.

За словами фахівця, поки рано думати про вихід в півфінал турніру.

"Нашу гру можна описати різними способами, - цитує офіційний сайт УЄФА слова Енріке. - Ми були сконцентровані, володіли м'ячем і відмінно захищалися. Барселона створила багато моментів і виглядало міцно.

Тепер треба перемогти у матчі-відповідь, щоб уникнути всяких сюрпризів. Треба бути сильними в кожній лінії. Команда насолоджувалася володінням і різноманітила атаки.

Луїс Суарес був на висоті і фізично, і технічно, проте я хочу виділити усіх своїх футболістів - вони зіграли здорово. Коли ми там граємо, перемогти нас складно.

Так, у ПСЖ в зустрічі у відповідь повернеться ряд ключових гравців, які були відсутні сьогодні. Нам чекає важкий матч, тому думати, що вихід в півфінал вже у нас в кишені - помилково. У нас буде У нас буде ще одна мета – перемогти. Сьоогоднішня перемога багато для нас значить і вона заслужена.