Українська правда

Рахаєв: Найголовніше - знайти вихід із ситуації та підняти команду на попередній рівень

Сергей Шемшученко — 1 березня 2015, 23:18

Для Металіст найголовніше наразі - знайти вихід із ситуації та підняти команду на той рівень, на якому вона була.

Так невихід основних гравців харків'ян на матч проти Динамо прокоментував головний тренер Ігор Рахаєв, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Насамперед, хочу сказати, що не потрібно сильно накидатися на наших молодих футболістів. Сьогодні вони робили все, що могли на футбольному полі. І ті помилки - це лише брак досвіду в іграх чемпіонату. Сподіваюся, далі вони будуть набиратися його та показувати видовищний футбол", - сказав він.

"Читуація така - поставили перед фактом. У нас не було іншого вибору. Керівництво клубу та тренерський штаб і гравці контактують. Просто були висунуті такі умови, на які футболісти не погодилися. Ось і все", - додав наставник.

За словами Рахаєва, він ніколи не обговорює суддівство, якщо головний прийняв таке рішення, то прийняв його.

"Перед грою говорили, щоб наші молоді футболісти не знітилися перед командою, яка йде у лідерах. Щоб показали те, що вміють на футбольному полі - це було основним. Майстерності не вистачає, досвіду не вистачає. Не може гравець "молодіжки" вийти і грати, як досвідчений футболіст, майстерності у нього не додасться", - зауважив тренер.

Рахаєв сподівається, що у майбутньому таких помилок не повториться.

"Будемо сподіватися на краще. Я вдячний тренерам дубля за те, що добре підготували хлопців, які сьогодні грали. Ми за два дні до гри тільки зібрали цю команду. Найголовніше - знайти вихід із ситуації та підняти команду на той рівень, на якому вона була. Це моє завдання, і я це буду робити. Найлегше - взяти розвернутися, піти. Ні, у мене такого не буде", - підсумував він.