Українська правда

Йовічевич: Ми грали не за результат. Нас цікавить ідея і філософія

Сергей Шемшученко — 1 березня 2015, 22:35

Нинішні Карпати грають не за ідею, не за результат, а клуб цікавить ідея та філософія, що принесе результат.

Про це заявив Ігор Йовічевич, головний тренер львів'ян, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Перша гра, після довгої перерви, завжди складна. Ми знали, проти кого доведеться зіграти, який рівень нашого суперника, тому дуже серйозно готувалися в усіх компонентах", - сказав він.

"Ми виконали те, що задумали. Я ставлю команді дуже високу оцінку. Дякую за боротьбу, самовіддачу, за всі ігрові компоненти. При всій повазі до суперника, Металург ми переграли. Навіть у психологічному плані, адже троє наших гравців уперше вийшли на дорослий рівень", - додав наставник.

За словами Йовічевича, Карпати грали не за ідею, не за результат, клуб цікавить ідея та філософія, що принесе результат.

"Я сьогодні отримав від футболу задоволення. Ми грали на виїзді, програвали, ставили молодь, яка вперше вийшла грати проти ветеранів, у яких за спиною 200-300 матчів. Але зараз на цей результат можна глянути під іншими кутами", - зауважив він.

"Я не боюся дати шанс молоді. Коли я був у Мадриді, Раулю, який грав у Реалі-С дали шанс показати себе у першій команді. У Реалі-В, де грав я, він провів один матч. Треба давати шанс і підтримувати молодь", - підсумував Йовічевич.