Українська правда

В російській компанії спростовують бажання стати спонсором Таврії

Сергей Шемшученко — 23 грудня 2014, 11:43

Найбільша в Росії компанія в області транспортного машинобудування ЗАТ "Трансмашхолдинг" повідомила, що не є спонсором сімферопольського футбольного клубу ТСК.

Про це ідеться в заяві компанії, отриманою редакцією 0652.ua від Департаменту із зовнішніх зв'язків ЗАТ "Трансмашхолдинг".

"18 грудня 2014 року в декількох кримських і загальноросійських ЗМІ було поширено повідомлення про те, що президент ЗАТ "Трансмашхолдинг" Андрій Бокарєв є спонсором футбольного клубу ТСК (м. Сімферополь). Офіційно повідомляємо, що ні ЗАТ "Трансмашхолдинг", ні А. Бокарєв в особистій якості не спонсорують спортивні команди, що базуються на території Республіки Крим", - вказано в тексті заяви.

Як повідомляв 0652.ua, раніше в управлінні інформації і прес-служби Глави Республіки Крим повідомлялося про те, що спонсором сімферопольського футбольного клубу ТСК стала велика російська компанія "Трансмашхолдинг". Про це Глава Республіки Крим Сергій Аксьонов повідомив на брифінгу.

Нагадаємо, в грудні стало відомо, що УЄФА заборонило кримським клубам виступати у футбольних чемпіонатах Росії. Також в УЄФА повідомили, що не займатимуться організацією чемпіонату Криму з футболу.