Українська правда

Тренер Олімпіакоса: "Ми задоволені жеребом"

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2014, 22:06

На рівновагу сил у матчі 1/16 Ліги Європи між Дніпром та Олімпіакосом може вплинути той факт, що український чемпіонат відновиться тільки в лютому.

Про це заявив головний тренер Олімпіакоса Мічел, який поділився думкою про жеребкуванні 1/16 Ліги Європи.

"Ми задоволені жеребом. Не тому що вважаємо себе фаворитами, а тому, що у нас є шанси на вихід у наступний раунд. Насамперед мене турбує те, щоб ми знаходилися в хорошій формі до моменту зустрічі з Дніпром", - зазначив фахівець.

"У минулому Олімпіакос вже доводив, що на його гру не впливають погодні умови. У цю пору року в Європі холодно скрізь, мова не тільки про Україну. На рівновагу сил може вплинути той факт, що український чемпіонат відновиться тільки в лютому", - сказав Мічел.

За його словами, до 1/16 фіналу ще цілих два місяці, і за цей час відбутися може що завгодно.

"Як і завжди, у нас 50 відсотків на успіх. Це дуже важкий турнір, і тут нерідко трапляються сюрпризи. У європейських турнірах грань між успіхом і невдачею дуже тонка", - зауважив тренер грецького клубу.

"Якщо будемо грати так, як робили це на груповому етапі Ліги чемпіонів, то пройдемо далі. У сезоні 1985/86 я їздив в Україну з Реалом, і тоді ми виграли Кубок УЄФА. Так що це приємний збіг", - цитує Мічела офіційний сайт УЄФА.