Українська правда

Мені б хотілося у плей-офф Ліги Європи зустрітися з Ліверпулем, - Кравець

Сергей Шемшученко — 12 грудня 2014, 22:21

Динамо у першій частині сезону показало хороший результат - перше місце у чемпіонаті, продовження боротьби у Кубку України та перше місце у Лізі Європи.

Про це після переможного поєдинку 6-го туру ЛЄ проти румунського Стяуа розповів форвард киян Артем Кравець, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми перемогли, вважаю, результат заслужений - з першого місця вийшли з групи. У грі атаки змінювалися контратаками, ми більше хотіли перемогти, і нам більше пощастило", - сказав він.

"Ми вели свою гру. Стяуа - досить організована, хороша команда, вони змусили нас більше оборонятися. Раніше такого не було, але ми граємо, як дозволяє суперник - це також необхідно враховувати. Адже ми не роботи. На щастя, перемогли", - додав гравець.

За словами Кравця, для команди це були досить успішні півроку, і команда показала непоганий результат.

"Йдемо на першому місці у чемпіонаті, пройшли далі у Кубку України, також з групи Ліги Європи вийшли з першого місця, при цьому намагаючись показувати хорошу гру. Я сподіваюся, ми ще добре попрацюємо на зборах над організацією нашої гри та продовжимо у тому ж дусі", - пояснив він.

Нападник додав, що перед командою стоять максимальні цілі, і вона показує хорошу гру, і буде від гри до гри додавати.

"Чому б не проходити якомога далі? Я детально не дивився суперників. Але для мене особисто, чим "наполегливіший" суперник, тим краще. Мені б хотілося зустрітися з Ліверпулем", - підсумував Кравець.