Українська правда

Шовковський: Не має значення, який суперник нам попадеться у плей-офф

Сергей Шемшученко — 12 грудня 2014, 21:17

У матчі 6-го туру Ліги Європи проти румунського Стяуа Динамо показало не кращу свою гру у нинішньому сезоні.

Про це після зустрічі заявив воротар киян Олександр Шовковський, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми діяли трохи повільно, на відміну від попередніх ігор. Свій відбиток надклав той факт, що стратегічне завдання вже було вирішене, звідси і малюнок нашої гри. Але в цілому, вважаю, ми заслуговували цю перемогу", - сказав він.

"Ми граємо у футбол, і ви бачите, як ми це робимо, і журналістам судити про те, що змінилося у команді, як змінився малюнок гри та сама гра, а також - чому це відбувається. Ми ж робимо свою справу кожен день і на кожному тренуванні", - додав голкіпер.

За словами Шовковського, наразі мета футболістів - відпочити, а коли прийде час, вони будуть готуватися до кожної гри, як до останньої.

"Не має значення, який суперник нам попадеться. Поважати необхідно будь-якого суперника, і налаштовуватися не на ім'я команди, а на те, щоб бути готовими вийти та показати свою гру", - зауважив він.

"Вважаю, у психологічному плані ми десь не допрацювали, але добре, що все благополучно закінчилося. Останні три матчі у Лізі Європи ми виграли з рахунком 2:0, набрали 15 очок. Думаю, це хороший показник", - підсумував воротар.