Українська правда

Ребров: "Мбокані ще не готовий на 100 відсотків"

Сергей Шемшученко — 16 листопада 2014, 17:21

У спарингу проти Динамо ковалівський Колос продемонстрував гідний футбол.

Про це заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував контрольну гру своєї команди проти Колоса з Ковалівки (2:1), а також оцінив дії окремих футболістів:

"Звичайно, я задоволений проведеним спарингом. Зараз, в такий час, складно знайти суперника, і я радий, що Колос відгукнувся. У них хороша, гідна команда, вони показали це в сьогоднішній грі", - зазначив він.

"Так що це, дійсно був хороший спаринг для нас і для нашої молоді. Особисто мені гра сподобалася, і я радий, що Колос надав нам гідний опір", - додав Ребров.

Наставник в інтерв'ю прес-службі Динамо також розповів про майбутню долю Бетао та оцінив физичний стан нападника Дьємермі Мбокані.

"Поки Бетао тренується всього два дні в загальній групі. До цього він набирав фізичні кондиції, працюючи за індивідуальною програмою. Ще минуло недостатньо часу, про це ми говоримо і з футболістом, і з президентом. Визначимося", - повідомив Ребров.

"Так, ви бачили, Мбкоані старався, робив на полі все, що міг. Але, звичайно, він ще не готовий на 100%", - зауважив фахівець.