Українська правда

Рафаїлов: "На даний момент офіційних документів, що Зоря буде грати в єврокубках, у нас немає"

Сергей Шемшученко — 11 червня 2014, 17:41

Всі клуби УПЛ бажають зберегти першість у звичному вигляді з 16-ма командами.

Про це в інтерв'ю Українському футболу заявив генеральний директор Зорі Сергій Рафаїлов.

Він також зазначив, офіційних документів щодо того, що Зоря все ж стане останньою командою в єврокубковій заявці, в клубі немає.

"На даний момент офіційних документів щодо того, що Зоря все ж стане останньою командою в єврокубковій заявці, у нас немає. Проте, наскільки розумію, УЄФА вкрай рідко змінює своє попереднє рішення", - зазначив він.

В інтерв'ю генеральний директор Зорі розповів і про прийдешнє зібрання представників вітчизняних клубів,

"Поки нічого конкретного вам не скажу. Завтра пройде зустріч перших осіб вітчизняних клубів, де й вирішуватиметься: в якому форматі, з якими командами та на яких стадіонах відбуватиметься наступний сезон.

Коротше кажучи, вирішуватиметься доля нашого чемпіонату. Відтак розповідати про те, що ухвалюватиметься завтра, я не можу", - сказав він.

На думку функціонера, позиція в усіх клубах одна — всі бажають зберегти першість у звичному вигляді з 16-ма командами

"Однак життя внесло свої корективи, відтак зрозуміло, що ухвалення такого формату не варто очікувати, позаяк кримських клубів із нами не буде, а Арсенал припинив існування. Щодо представників першої ліги, то лише Олімпік висловлює бажання підвищитись у класі", - розповів Рафаїлов.

"Хоча, припускаю, що справа не так у прагненні, як у можливостях. Як на мене, все зведеться до того, що команд буде менше, ніж 16, а завтра лише вирішиться, в якому форматі ми всі гратимемо", - резюмував генеральний директор Зорі.