Українська правда

Павлов: Ми реабілітувалися не перед уболівальниками, а перед самими собою

Сергей Шемшученко — 11 квітня 2014, 21:33

У матчі з Волинню маріупольский Іллічівець реабілітувався за поразку в Луганську.

Про це заявив тренер клубу Микола Павлов.

"Коли ми програли 0:3 в Луганську - я знаю причину , але вам її не скажу. А сьогодні коли ми виходили, я вам сказав, тому що я завжди прошу, починаючи з цього року, щоб мені давали середній вік 11-ти гравців, які виходять в основному складі.

Сьогоднішній середній вік нашої команди був 23 роки. Це наймолодший склад в українському чемпіонаті, з яким ми грали", - сказав він.

"І якщо те, що відбувається в країні - мене вже важко чимось здивувати. Я тільки переживаю за свою сім'ю, яка знаходиться далеко. А коли в Луганську захопили СБУ і молодим хлопцям про це повідомили. Невідомо було, доїдуть вони після гри в Донецьк, чи виїдуть вони з Луганська, який заблокували , то уявіть, як вони могли думати про футбол?

За словами тренера, всю провину за ту поразку він бере на себе.

"Всю провину за ту поразку я беру на себе, тому що не зміг їх заспокоїти і налаштувати на потрібний лад . Але те, що сьогодні вони вийшли і реабілітувалися не перед уболівальниками, а перед самими собою - це найбільша моя заслуга як тренера і їх як футболістів", - цитує Павлова MatchDay.