Українська правда

Віталія Кварцяного обрали новим президентом Федерації футболу Волині

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2013, 15:20

Головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний був обраний новим головою Федерації футболу Волині.

Це сталося під час п’ятої звітно-виборчої конференції, яка відбулася у Луцьку, і куди з’їхалося 99 делегатів зі 108-ми із усієї Волині, аби обговорити проблеми волинського футболу й обрати нове керівництво організації.

Претендентів на посаду нового очільника футболу Волині було четверо, стверджують "Волинські новини".

Колишній керівник обласної футбольної організації Василь Столяр склав із себе повноваження, прозвітував про виконану роботу і відмовився подавати свою кандидатуру для обрання голови організації на наступний 4-річний термін.

Подібний вчинок зробили й інші претенденти - генеральний директор будівельної компанії "Луцьксантехмонтаж №536" Ігор Чорнуха та народний депутат України Юрій Савчук.

Отже, єдиною кандидатурою на посаду голови федерації лишився Віталій Кварцяний.

Кварцяний наголосив після свого обрання на нову посаду, що сприятиме розвитку спорту № 1 в області, підтримуватиме і шукатиме спільну мову з керівництвом Волині і всіх районів, аби вони нарешті більшу увагу приділяли підтримці юнацького і дитячого футболу.

Заступником голови Федерації футболу Волині став Ігор Чорнуха. Ще було обрано команду виконкому з 11 осіб, котрі допомагатимуть Віталію Кварцяному розвивати волинський футбол.

Нагадаємо, напередодні виборів Столяр заявляв, що керівники "Волині" маніпулюють фактами.