Українська правда

Уболівальників "Волині" навчають правильно вболівати перед матчами з "Динамо" та "Шахтарем"

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2013, 17:26

Прихильників ФК "Волинь" просять дотримуватися Правил поведінки глядачів на стадіоні.

Відповідне звернення опубліковане на офіційному сайті футбольного клубу.

У клубі зазначають, що в 15 та 16 турах чемпіонату України луцька "Волинь" прийматиме вдома двох грандів українського футболу – донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

Для того, аби ці матчі стали справжнім святом футболу, необхідна й ще одна складова – цивілізована підтримка вболівальниками своєї команди, - йдеться в повідомленні, пише volynpost.com.

Тож, у клубі нагадують, що перебувати на території стадіону у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння не можна, також там не можна користуватися джерелами відкритого вогню. Окрім того, забороняється проносити на територію вогнепальну, холодну чи іншу зброю, колючо-ріжучі предмети та предмети, що можуть бути використані для заподіяння тілесних ушкоджень, боєприпаси, вибухові речовини, піротехнічні вироби, легкозаймисті речовини, їдкі речовини. Вживати на території спортивної споруди алкогольні та слабоалкогольні напої у скляній тарі.

У разі виявлення на "Авангарді" глядача, якому заборонений прохід на неї, ця особа у встановленому законодавством порядку виводиться за межі стадіону. Крім того, нагадують, що футбольний матч – не місце для скандування образливих гасел чи політичної пропаганди.