Українська правда

Луческу: "Нормальний результат , який відповідає грі"

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2013, 17:06

Результат матчу "Миколаїв" - "Шахтар" цілком закономірний.

Про це розповів тренер "гірників" Мірча Луческу, який прокоментував вихід своєї команди в чвертьфінал Кубка України.

"Специфічний кубковий поєдинок. Хочу звернути увагу на публіку, яка сьогодні добре підтримувала "Миколаїв". Напевно , господарі мали деяку перевагу за рахунок складного поля , адже вони звикли на ньому грати", - зазначив Луческу.

"Також у першому таймі зазначу хорошу організацію в обороні у господарів поля. Вони намагалися щось створити за рахунок стандартних положень. Але , отримавши гол у власні ворота , вони були змушені розкриватися. Стали з'являтися вільні зони , які ми використали.", - додав він.

За словами Містера, результат не варто коментувати.

"Нормальний результат , який відповідає грі. Найбільше мені сподобалася атмосфера на стадіоні і заповнені трибуни . Не чекав , що збереться повний стадіон і що уболівальники будут так завзято підтримувати свою команду", - сказав Луческу.

"Це підтвердження того, що тут, напевно, люблять футбол . Потрібно лише більше приділяти йому уваги", - зазначив тренер "Шахтаря".

Луческу вважає, що в цьому плані "Миколаїв" заслуговує більшого.

"У першу чергу, слід привести в порядок поле . Воно має допомагати командам показувати спектакль. А так тільки, на жаль, відбувається одна боротьба", - наводить слова тренера офіційний сайт "Шахтаря".

"На такому газоні на перший план виходять фізичний стан і боротьба , а не видовище. В цілому я задоволений і результатом , і грою команди при великій кількості хорошої публіки", - розповів румунський фахівець.