Українська правда

Томах: "Таран і весь його штаб причетні до запорізького футболу"

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2013, 14:51

Результат - основний критерій роботи головного тренера і його штабу.

Таку думку висловив спортивний директор запорізького "Металурга" Олександр Томах, який розповів про причини змін на тренерському містку команди.

"Приходити до такого рішення завжди дуже важко. Не видалося воно простим і відносно Сергія Пучкова і його помічників", - розповів він.

"Але, на жаль, особливості тренерської професії такі, що, у разі відсутності результату, це може статися. Результат - основний критерій роботи головного тренера і його штабу", - зазначив Томах.

В інтерв'ю на офіційному сайті "Металурга" Томах зазначив, що його посада у футбольному клубі передбачає прийняття рішень, пов'язаних зі спортивною складовою і повну відповідальність за кадрові питання.

"Враховуючи те, що все відбулося по ходу сезону, нам було необхідно діяти рішуче і швидко. Було розглянуто ряд кандидатур, і після того, як вони були представлені президенту клубу, було прийнято рішення призначити головним тренером Олега Тарана", - розповів він.

"Одним з важливих чинників такого вибору стали його досягнення на протязі тренерської кар'єри, а також те, що він і весь його штаб причетні до запорізького футболу - були гравцями і тренерами "Металурга" , - підсумував Томах.

Додамо, що до тренерського штабу Олега Тарана увійдуть С. Башкіров, С. Краковський, А. Чанцев і Г. Іванов.