Українська правда

Було ще два пенальті на нашу користь, які арбітр не призначив, - Блохін

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2013, 20:23

Напередодні матчу з "Металургом" у гравців "Динамо" був поганий психологічний стан, після нічиєї проти "Рапіда" у Лізі Європи в Австрії.

Про це на післяматчевій прес-конференції розповів головний тренер киян Олег Блохін, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Думаю, ми мали перевагу і коли грали 11 на 11. Звичайно, вилучення вплинуло, але до цього, напевно, було ще два пенальті на нашу користь, які арбітр не призначив. Словом, ми мали перевагу", - сказав він.

"Хочу подякувати команді, яка так зіграла після не надто вдалого результату у Відні. Ми 2:0 вели, але зіграли внічию, і психологічно команда була пригніченою, адже ми не повинні були програвати", - додав тренер.

За словами Блохіна, як би він не забороняв футболістам дивитися телебачення, читати газети, вони однак усе відчувають, і це впливає на команду.

"Сьогодні після третього м'яча я відчув, що команда заспокоїлася, і відразу з'явилися моменти. На таких нервах грати просто неможливо. Втім, це природно, адже команда знаходиться не на тому місці, якого всі чекають. Я все це чудово розумію, і весь удар приймаю на себе. Але терпіти - непроста справа", - зауважив він.

На думку наставника, за рахунку 2:0 команда розслабилася, тому і пропустила.

"За рахунку 2:0 гравці вирішили, що гра закінчилася. Потрібно було забивати ще. Якщо суперник дозволяє, гра дається, чому б і ні. Ще скільки моментів не використали. Помилки будемо розбирати. Це неприпустимо, що команда розслабляється, отримує гол, і починає нервувати", - заявив він.

"Звичайно, неприємно, коли команда знаходиться на такому місці, я розумію. Але що поробиш: і тренери терплять, і президент... Команду потрібно підтримувати, коли справді важко. Справжні вболівальники повинні приходити і підтримувати. На щастя, хоч у перерві вже не свистять. Хіба це справжні вболівальники?" - риторично закінчив Блохін.