Українська правда

Христопулос: "Вся Україна бачить, що наша команда б'ється у кожній грі"

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2013, 22:02

"Таврії" не вистачає командного досвіду та якості у деяких компонентах гри.

Про це після поразки від "Карпат" в 11-му турі Прем'єр-ліги сказав головний тренер сімферопольців Янніс Христопулос, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Упевнений у тому, що сьогодні ми не показали хорошого футболу. Ми могли грати тільки у той футбол, у який звикли. Ми створили мало моментів біля воріт суперника. Суперник теж не досяг успіху у нападі, створивши небагато можливостей", - сказав він.

"Але ми все ж програли в епізодах з пенальті й автоголом. Природно, ми допустили багато помилок у цій грі, ми могли б грати краще. Нам не вистачає командного досвіду та якості у деяких компонентах гри", - додав тренер.

За словами Христопулоса, "Карпати" - дуже хороша команда, і у "Таврії" знали її сильні сторони, одна з них - це контратаки.

"Протягом матчу ми намагалися змінити нашу стратегію, але не змогли досягти того результату, який планували. Звичайно, нам не вистачало травмованих гравців. На жаль, у мене дуже обмежений вибір виконавців. І, тим не менш, я задоволений тими спробами, які хлопці продемонстрували", - пояснив він.

На думку наставника, вся команда переживає непростий час.

"У нашому становищі нам залишається продовжувати боротися у кожній грі, що ми і намагаємося робити у цьому сезоні. Вся Україна бачить, що наша команда б'ється у кожній грі. Я вірю, що "Таврія " залишиться в елітному дивізіоні. Більше того, у це вірять всі у клубі", - підсумував Христопулос.