Українська правда

Грозний: "Говерла" - "команда-ліфт", яка бореться за прописку у Прем'єр-лізі"

Сергей Шемшученко — 29 вересня 2013, 21:54

У Маріуполі взяти очки просто так нікому не вдається, а "Говерла" зуміла вивезти три очки.

Про це після матчу розповів головний тренер ужгородців В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт "Іллічівця".

"Звичайно, приємний настрій, коли виграєш. Ці емоції відчуває кожен тренер. Я розумів, що буде складно грати проти такої класної команди, як "Іллічівець". У неї швидкі гравці та фланги, поєднання амбітних молодих і досвідчених гравців", - сказав він.

"У нас були складнощі - програвали фланги. Довелося з 15-20 хвилини зробити перебудування: гравців з центральної зони, які повинні були заблокувати центральний трикутник, перевести на фланг. Ця заміна спрацювала відразу", - додав тренер.

Окрім того, тренер боявся, що програє верхову боротьбу, так і вийшло, тому що активність флангових гравців "Іллічівця" дуже висока.

"Задоволений, тим, що хлопці проявили характер, билися. У Маріуполі взяти очки просто так нікому не вдається. "Іллічівець" грав у єврокубках, а "Говерла" - "команда-ліфт", яка бореться за збереження прописки у Прем'єр-лізі. Може, тепер моїй команді буде легше грати", - пояснив він.

"У нас, на жаль, не вистачає рівня майстерності, немає зіграності . Хлопці ще не відчувають один одного. Граючи непогано з грандами, ми не взяли нічого", - підсумував фахівець.