Українська правда

Джуліано попросив Коломойського відпустити його з "Дніпра"

Сергей Шемшученко — 20 серпня 2013, 08:17

Бразильський футболіст "Дніпра" Джуліано попросив Ігоря Коломойського відпустити його з команди.

Гравець написав власнику клубу листа, в якому розповів про причини свого бажання залишити Україну.

"Перш за все, хотів би подякувати Вам особисто і клуб в цілому за покладену на мене як футболіста довіру, за мій перехід сюди і за віру в мій професіоналізм.

За ці більш ніж два з половиною роки я отримував привабливі з точки зору моєї кар'єри пропозиції з бразильських і зарубіжних команд, але я з повагою прийняв позицію клубу не продавати мене і продовжував професійно виконувати мої контрактні зобов'язання.

Зараз же, за допомогою цього листа, кажу Вам, що мені б дуже хотілося, щоб Ви прийняли отриману клубом пропозицію, привабливу для мене і моєї родини.

Ми з моєю дружиною Андрессою чекаємо появи на світ нашої дочки Габріели, яка повинна народитися в листопаді, і нам хотілося б, щоб вона росла в інших умовах, так як моя дружина так і не звикла до України. Вона навіть залишилася в Бразилії, протягом усього цього відрізку сезону я абсолютно один і почуваю себе нещасливим в даній ситуації.

Не можу сказати, що Україна - погане місце для життя, я навіть завів тут хороших друзів. Але, як я вже сказав, у моєї дружини виникли проблеми з адаптацією до нової мови та культури, що не може не відбиватися на моїй професійній віддачі, так що і я не можу себе почувати повністю щасливим.

Знаю, що це є частиною кар'єри професійного футболіста, але дана пропозиція дуже хороша для мене, моєї родини і для клубу, який зможе виручити великі гроші, особливо враховуючи те, що я вже відпрацював більше половини мого контракту.

Вважаю, що за той час, що я перебуваю в команді, я завжди поводив себе як професіонал, приймаючи всі рішення клубу і викладаючись на тренуваннях та в іграх. Дуже хотів би, щоб при розгляді цієї пропозиції Ви врахували моє бажання і бажання моєї сім'ї. Я дуже хочу піти!

Дякую за те, що Ви прочитали мій лист, і прошу Вас відгукнутися на моє прохання, відпустивши мене, щоб я йшов своєю дорогою і знову знайшов щастя з моєю сім'єю. З повагою, Giuliano Victor de Paula", - цитує бразильця fcdnipro.com.

Раніше повідомлялося, що Джуліано може перейти в "Сантос".