Головне

Екс-президент ПФЛ Сирота: За дії ультрас "Севастополь" має отримати технічну поразку

18.08.2013 16:49 617 0

ФК "Севастополь" має бути покараний технічною поразкою (0:3) за безлади на трибунах стадіону під час матчу 6-го туру УПЛ з дніпропетровським "Дніпром".

У цьому впевнений екс-президент Професіональної футбольної ліги України Святослав Сирота.

"Якщо КДК не зарахував технічну поразку (хоча після такого арбітр міг і не продовжувати матч), то завтра ультрас по всій країні влаштують шоу, дужще сьогоднішнього", - сказав він.

"І подавати якісь папери нікому не треба. По-перше, цей інцидент зобов'язаний відобразити у своєму рапорті делегат матчу. По-друге, його бачила по телевізору вся країна. Вже цього достатньо, щоб КДК уважно розглянув ситуацію", - додав Сирота.

За його словами, колись подібний випадок, але менш жорсткий, був на матчі "Карпати" - "Динамо", але такої кількості фаєрів і сидінь не було.

"Тоді обидва клуби були оштрафовані на великі на ті часи суми. Сьогодні інший час, інші дисциплінарні правила. Але головне, що робитимуть чиновники завтра? Вони зараз можуть зупинити це, або можуть дати можливість прогресу цьому явищу. У будь-якому випадку, я впевнений, що ультрас "Дніпра" наразі в очікуванні, закуповувати або не закуповувати фаєри", - цитує Сироту fcdnipro.com.

Коментарі ()