Українська правда

Показали свої хороші якості і швидкості, тому закономірно перемогли, - Тимощук

Сергей Шемшученко — 15 серпня 2013, 09:02

Україна у поєдинку проти Їзраїлю контролювала гру та заслужено перемогла.

Так вважає півзахисник та капітан національної збірної України Анатолій Тимощук.

"Ми володіли ініціативою, контролювали гру та заслужено перемогли. Думаю, це психологічно важливий момент. Можливо, дощ вніс якийсь негатив, але найголовніше, що гра була швидкою та хорошою", - сказав він.

"Ми розуміли, що суперник приїхав хороший, але ми були вище у класі та переграли Ізраїль начисто. Всі передачі були спрямовані на загострення гри, щоб показати хороший футбол", - додав гравець.

За словами Тимощука, найголовнішим було перевірити свої сили, зіграти на рівні національної збірної.

"Дебютанти Хомченовський і Дедечко нормально вписалися в гру, у другому таймі створювали хороші моменти. Вони не розгубилися, у нас у збірній створена атмосфера, в якій новачки команди і на тренуваннях, і у побутовому плані почувають себе комфортно", - зауважив він.

На думку капітана команди, Ізраїль був не готовий до такої гри збірної України, а "синьо-жовті" показали свої хороші якості і непогані швидкості, тому закономірно перемогли.

"Не думаю, що це може принести нам самовпевненість. Не потрібно забувати, що перед Англією нам належить зіграти проти Сан-Марино, а у футболі буває всяке. Перемога над збірною Ізраїлю - позитивний момент для нас, але, як сказав тренер, потрібно готуватися до вересневих поєдинків", - цитує Тимощука dynamomania.com.