Українська правда

Грозний: "Плануємо поїхати з Криму з очками"

Сергей Шемшученко — 27 липня 2013, 09:36

Наставник ужгородців поділився міркуваннями напередодні матчу в Сімферополі.

Про це повідомляє прес-служба ужгородського клубу.

"Окремі ЗМІ пишуть, що в "Таврії" нікому грати. Я ж рахую, що в сімферопольців дуже хороший колектив. Недаремно ж у команді виступають гравці збірної України, топ-рівня загалом, такі як Назаренко, Калініченко, Фещук. Або ж узяти Шиндера, Габовду, хорвата Любічіча, воротаря збірної Сербії Кахрімана…", - почав тренер.

"Є й талановита молодь, тому в переможця першого чемпіонату України футболістів не бракує. Просто на деякий час "Таврія" не може дозаявити новачків. Але вона виступає вже награним складом, а ми тільки формуємо колектив. До того ж сімферопольці діятимуть у рідних стінах, відповідно мають більше шансів узяти очки. Інша справа, що ми з цим не згодні й теж плануємо поїхати з Криму з очковим багажем. Отже, реально грати буде важко", - продовжив Грозний.

"До того ж у перших матчах із лідерами "Говерла" вихлюпнула, так би мовити, такі емоції, які накопичити за короткий період непросто. Звичайно, ми працювали до матчу, щоб відновити фізичні, психологічні кондиції, словом, готували гравців, щоб і надалі демонструвати хорошу гру. Якщо ми її продемонструємо в Сімферополі, то, певен, прийде і результат", - резюмував керманич.