Українська правда

Луческу: Перемогли цілком заслужено. Задоволений командою

Сергей Шемшученко — 11 липня 2013, 08:11

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволений грою команди у фінальному матчі на Суперкубок України з "Чорноморцем" (3:1).

"Думаю, сьогодні вийшов дуже видовищний матч. Грали проти добре підготовленої і організованої команди. Ми ж виглядали зовсім по-іншому, ніж в Об'єднаному турнірі. Був інший настрій, команда показала інший характер.

Знали, що буде складно, якщо станемо базуватися лише на функціональному стані. У цьому плані "Чорноморець", напевно, потужніше. Тому ми ставили за мету постійний контроль м'яча, ігри і використання вільних зон за рахунок нашої техніки і швидкості футболістів атаки. Так і вийшло: після двох дуже швидких атак ми забили перші два м'ячі. Потім пропустили зовсім необов'язковий гол за декілька секунд до закінчення першого тайму. Цей гол продемонстрував, що "Чорноморець" дуже сильний при флангових передачах, при стандартних положеннях.

Упродовж усього першого тайму ми контролювали гру і, думаю, перемогли цілком заслужено. Задоволений командою. Футболісти зробили усе можливе, щоб не відчувалася відсутність тих, що покинули нас Мхітаряна і Фернандіньйо, - цитує тренера офіційний сайт клубу.