Українська правда

Севідов: "Написав заяву про відставку ще в січні"

Сергей Шемшученко — 19 травня 2013, 23:10

Олександр Севідов написав заяву про відставку з посади тренера "Говерли" ще в січні.

Про це розповів сам фахівець.

"Я написав ще в січні місяці заяву про відставку, і поклав на стіл Нестору Івановичу. Це було вироблено в процесі діалогу. Він запитав, чи можу я написати заяву - і я написав", - зізнався Севідов.

"Є погляди на футбол, яких я дотримувався - я вважаю їх правильними, на мій погляд. І не завжди вони збігалися з поглядами керівництва різних рангів", - сказав він.

Також тренер ужгородців розповів, про що розмовляв з віце-президентом клубу, Олександром Шуфричем, після завершення матчу з "Волинню".

"Я хотів домовитися про зустріч на наступний день, щоб вляглися емоції. Я готовий до цих рішень. Треба думати про майбутнє", - сказав він.

"Інтерес до моєї персони є, але я не можу сьогодні просто прийти, сказати, що йду і грюкнути дверима. Є зобов'язання, якісь юридичні моменти", - продовжує Севідов.

В кінці розмови фахівець підсумував: "Те що ми вилетіли з Прем'єр-ліги - це життя. У команди ще буде можливість повернутися в Прем'єр-лігу".

"Можливо, зі мною, може, без мене. Але в тому, що можливість буде - я впевнений на сто відсотків", - цитує Севідова FootBoom.com.