Українська правда

Дячук-Ставицький: "Я великих претензій до команди не маю"

Сергей Шемшученко — 19 травня 2013, 16:21

"Карпати" старалися у поєдинку проти "Кривбаса", однак кадрові проблеми не дали зіграти на повну силу.

Про це розповів в.о. головного тренера львів'ян Юрій Дячук-Ставицький, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Звичайно, нам було важко сьогодні грати. Дуже сильно був налаштований "Кривбас" - це перше. Напевно, тому що ми їх 6:0 обіграли у Львові. Ну, а над нами - тягар! Тягар місця, з якого і вилетіти можна було! Тому, чесно кажучи, я і великих претензій до команди не маю", - сказав він.

"Команда старалася, працювала, багато у нас людей, які не готові були до цієї гри. Зеньов, який два м'ячі забив, він майже два роки не грав. Кенія не зовсім був у порядку, Голодюк на уколах грав. Проблеми у захисті. У захисті ми дитячі помилки зробили", - додав тренер.

За словами Дячука-Ставицького, команда залишилася у Прем'єр-лізі, тому керівництво буде робити певні висновки.

"У "Кривбаса" дуже проста гра - закидай за голову і - побігли! А ця гра дає свої результати - захисникам важко постійно тримати таких амбітних нападників, які лізуть, пруть! Фактично, голи нам були забиті зі стандартних положень - особливих комбінацій не було!" - зауважив він.

"Тепер ми будемо просто грати, спокійно, з "Металістом". Очевидно, їм будуть потрібні очки, щоб вийти в Лігу Чемпіонів. Будемо налаштовувати команду, будемо грати. Я думаю, останні дві гри команда непогано зіграла. Принаймні, вона грала з вогником, вона працювала. Прогрес є, але треба ще працювати", - підсумував наставник.