Українська правда

Севідов: "Вину за поразку беру на себе, адже вибрав не ту тактику, не той склад"

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2013, 22:09

Настільки легко, як це зробив київський "Арсенал", "Говерлу" цієї весни не перегравала жодна команда.

Про це емоційно заявив головний тренер ужгородців Олександр Севідов, слова якого наводить офіційний сайт клубу.

"Вітаю "Арсенал" із заслуженою перемогою. Так весною нас ще не перемагала жодна команда, практично за всіма статтями. Шукати причини поразки зараз не хочеться. Перед грою хлопцям сказав: ваша справа виходити на поле та грати у футбол, а провину візьму на себе я", - сказав він.

"Мені сьогодні після гри було соромно перед уболівальниками, нашим президентом, що команда так безхарактерно грала. Ми сьогодні не змогли знайти у собі сили, щоб боротися за три очки у дуже важливому поєдинку", - додав тренер.

За словами Севідова, сьогодні "Говерла" дозволяла робити "Арсеналу" все, а це неприпустимо для професіоналів.

"Якби не Бабенко, то, напевно, рахунок зустрічі взагалі міг бути непристойним. Відношення до футболу деяким молодим хлопцям варто переглянути. Попереджав таких, як Чурко, Макаренко, Міщенко, коли їм почали співати дифірамби, то вони вже подумках поверталися у "Динамо" та "Шахтар", - зауважив наставник.

"А їхня справа - виходити й виконувати професійно та якісно свою роботу. Більше про гравців говорити не буду, а вину за поразку беру на себе, адже вибрав нині не ту тактику, не той склад", - підсумував він.