Українська правда

"Арену Львів" хочуть передати Мінмолодьспорту

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2013, 17:00

З'явилася напрацьована постанова Кабінету міністрів України, у якій йдеться про передачу стадіону "Арена Львів" до сфери управління Міністерства молоді та спорту.

Про це повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

Документ ще не зареєстрований, оскільки його наразі допрацьовують. З’явиться він уже найближчими днями.

"Така постанова Кабміну уже завізована, лише не підписана, оскільки деякі додатки до неї не оформили, тому дещо поправляють. Це технічні моменти. У документі йдеться про передачу стадіону "Арена Львів" до сфери управління Міністерства молоді та спорту України", - розповів чиновник.

Щодо того, чи пришвидшить таке рішення завершення будівництва стадіону та вирішення питання щодо відшкодування боргів, Юрій Майборода зауважив наступне.

"Думаю, що так, оскільки будуть передбачені кошти на завершення цих робіт. І голова ЛОДА докладав зусиль у цьому плані - щоб були передбачені ці кошти. Це вже буде гарантія того, що держава утримуватиме стадіон. Принаймні, найближчим часом. Як далі розвиватимуться події - зараз важко сказати. Але, на мою думку, все-таки потрібна футбольна команда, яка б загосподарювала цей стадіон", - сказав він.

Однак, за його словами, коли зараз ще вирішується питання щодо переходу ФК "Карпати" на "Арену Львів", держава "підставляє тут плече", передає "ЗІК".