Головне

Ліга Чемпіонів. "Боруссія" Д - "Реал" 4:1. Левандовськи б'є "королів"

24.04.2013 20:55 1286 0
Ліга Чемпіонів. "Боруссія" Д - "Реал" 4:1. Левандовськи б'є "королів"

Півфінальний матч Ліги чемпіонів приніс чергову сенсацію дня. "Боруссія" з Дортмунда розгромила мадридський "Реал" з рахунком 4:1. Після 0:4 для "Барселони" в першій грі 1/2 фіналу від "Баварії", іспанський футбол отримав справжнє приниження від німців.

Причому справа не тільки в рахунку. Лише в першому таймі "Реал" намагався щось створити й інколи щось виходило. У заключній 45-хвилинці на полі була одна команда з одним супергравцем - "Боруссія" і Левандовськи. У "Реала" не грав ні Роналду, ні вся суперкоманда.

У першому таймі Роберт відкрив рахунок, але на його гол у "вершкових" була відповідь від Роналду. Щоправда, за хвилину до м`яча Роналду, суддя не ставить очевидний пенальті у ворота "Реала". Але команду Юргена Клоппа це не засмутило. У другому таймі пихатість Жозе Моурінью була покарана.

Німці розібрали іспанську машину на запчастини, і забили ще три голи. Автором цих м`ячів став герой Дортмунда - поляк Левандовськи. Причому форвард збірної Польщі міг розраховувати і на п`ятий гол. Але цього вечора кілька сейвів видав Лопес.

Для "Реала" 1:4, можливо, перед грою в Мадриді це не катастрофа, але рівень футболу "Боруссії" може стати справжньою проблемою для "королівського клубу", якому доведеться дуже постаратися, щоб хоча не програти двохматчеву дуель з розгромним рахунком.

Коментарі ()