Українська правда

Кранчар жаліється, що Блохін дає йому мало часу грати за "Динамо"

Сергей Шемшученко — 19 березня 2013, 15:39

Півзахисник збірної Хорватії і київського "Динамо" Ніко Кранчар, який зараз знаходиться в розташуванні головної команди країни, поскаржився місцевим журналістам, що мало грає при Блохіну.

"Я проводжу занадто мало часу на полі виступаючи за свій клуб. І я справді не знаю, чому мені не дають більше грати. Це залежить від нашого тренера, який просто розраховує на мене тільки по 60 хвилин в грі, а потім обов'язково робить заміну.

Я не говорив з Блохіним про це, - визнав Ніко журналістам, - це його рішення і він несе відповідальність за свої дії. Що стосується моїх відчуттів, то, звичайно я невдоволений. Я хочу грати більше. Але це моя робота - боротися за місце в складі.

У будь-якому випадку, я чекав більшого, переходячи в "Динамо" - сказа півзахисник. - Я сподіваюся, що ситуація ще зміниться на краще. Я приїхав в Київ, щоб грати у футбол, в Лондоні до цього було усе моє життя - і я її залишив. Я вибрав хороший клуб, який виступає в Лізі чемпіонів. Тому сподіваюся, що усе ще зміниться, - цитує гравця "Спорт Сегодня".